Dabar apie mano numylėtinę – Didžiąją ugniažolę
Kai liga sugriebia ne juokais, nėra kada žioplinėti, reikia ieškoti skubios ir efektyvios pagalbos. Štai tada ir paaiškėja, kad be ugniažolių neišsiversime. Tačiau ir su jomis juokai menki. Nes jeigu tik šiek tiek perdozuosime, jos gali ne tik nepadėti, bet ir nelaimę prišaukti.
Todėl stenkitės įsidėmėti ir griežtai laikytis mano rekomendacijų – jos ne kartą patikrintos praktiškai.
* ¼ puslitrinio stiklainio smarkiai nespaudžiant pridėti džiovintų ugniažolių. Jeigu naudosite tik ką nuskintą, šviežią žolę, reikia pridėti trečdalį stiklainio. Iki viršaus užpilti verdančio vandens. Tiems, kurių liga dar neįsisenėjusi, užteks palaikyti 45 minutes, kad pritrauktų. Jeigu problemos gerokai užleistos, uždengtą antpilą laikyti reikės ne mažiau kaip 4 valandas. Gerti po 100 ml 3 kartus per dieną pusvalandį prieš valgį. Išgėrus antpilo būtinai reikia suvalgyti 1 šaukštą smulkiai sutarkuotų morkų. Taip daryti 5 dienas, paskui būtina padaryti 3 dienų pertrauką. Kartoju: pertrauka būtina, jeigu nenorite susigriebti stiprios žarnyno disbakteriozės. Ir pagal tokią schemą gydytis, kol savijauta akivaizdžiai pagerės. Paprastai kartojami 3 šio antpilo gėrimo kursai, o paskui pereinama prie kitų receptų, kurių sudėtyje nėra ugniažolių. Geriausias mišinys toks, kurio sudėtyje yra kita puiki vaistažolė – gaivenis!